Spørgeskemasvar med Twitterstatistik og meningstilkendegivelser

For et par måneder siden svarede 349 twitterbrugere anonymt på en spørgeskemaundersøgelse i forbindelse med mit speciale. Jeg spurgte blandt andet hvor(dan) tweeps bruger Twitter, om det er på twitter.com eller dedikerede clients. Jeg spurgte også til køn (59% mænd, 41% kvinder), om respondenterne bruger Twitter i arbejdsøjemed (det gør 64,6%) og fik blandt andet besvaret hvor mange tweeps der havde møde andre tweeps offline efter de havde lært dem at kende på Twitter. Det er 57,8% - et tal jeg tvivler på at andre webmedier kan matche. 
Læs disse tal og et par håndfulde andre i denne ikke kønt opsatte rapport (det er obsurveys standardlayout som desværre ikke kan ændres. Men servicen er i øvrigt god og gratis).
Læs også respondenternes mange ord om hvorfor de skifter clients, om de synes Twitter tager tid fra vigtigere gøremål, hvad Twitter kan som Facebook ikke kan og vice versa, med mere. Tak for deltagelsen! Del meget gerne denne med alle interesserede, med en henvisning til hvor du har det fra.

[[posterous-content:VRatpDHw6tXmU5UGjFCc]]

Jeg har vedhæftet lidt statistikgrafik som du også er velkommen til at downloade, dele og bruge, bare du husker en henvisning til blogposten og/eller mig.
“Hvilken twitter client bruger du hovedsagligt på din desktopcomputer?”

Hvis du også bruger Twitter fra din telefon, hvilken app bruger du så pt?

Bruger du Twitter i arbejdsøjemed?

Har du mødt folk offline, som du først lærte at kende gennem Twitter?