Jeppe and I bonded in friendship on our first meeting many years ago, while i was on tour. I quickly recognized in him an independent mind, fine critical judgment, and a sharp wit. We unwound in affable conversation that night, and have remained the best of friends. By virtue of the above qualities, he now manages and administrates many of my online affairs, something I would only trust in his responsible hands

- Virgil Donati, trommeslager, virgildonati.com


"Jeppe is an extremely skilled communicator with a keen focus on quality. As an employee, he is friendly and approachable, and able to speak out constructively when something should be addressed. He can spot risks, and is willing to lean in across the organisation to seek solutions. Most of all, he shows incredible colleague and customer care. Jeppe has my warmest recommendations"

- Anna Tighe, Director, Customer Success, Falcon IO


Normalt siges det at en halvgod ide udført af en helhjertet person er bedre end en god ide udført af en halvhjertet person. Jeppe er ikke kun et stort talent når det kommer til kommunikation på nettet - han går ind helhjertet med passion og holdninger, på alle måder en man meget gerne vil have på sit hold. Han udviser indgående kendskab til digitale medier, men er velvidende om at det er det menneskelige der gør forskellen - hvilket også er grunden til at han på kort tid er blevet en man lytter til i kommunikationskredse, hans mening er værdsat

- Philip Ingemann Petersen, partner, Prehype, NYC


“Helt grundlæggende er Jeppe en god fyr. Han er hjælpsom, omsorgsfuld og betænksom. Han er skarp, humoristisk og en god ven. Alt dette gør ham til den slags kollega, man virkelig gerne vil have. Jeppe kan noget særligt med mennesker, ord og formidling, der til sammen gør ham til den oplagte community manager. Han har også evnerne til at kunne blive en dygtig tekstforfatter. I det hele taget er han en oplagt kandidat til job, hvor man skal formidle noget til mennesker, og derigennem få dem til at føle sig set, hørt eller forstået. Derudover er Jeppe totalt på hjemmebane på de sociale platforme og inden for musikken. Så hvis jeg fx var DR, ville jeg give ham et ring med det samme - før nogle andre snupper ham.”

- Laura Jul, Product Manager, Laerdal Medical


“Jeppe er en gevinst for enhver relation, hvor samarbejde er en kvalitet. Han fungerede som en katalyserende faktor under udviklingen af brætspillet Konsensus, idet han med sit netværk, sin kreativitet og sine samarbejdsevner var med til at få skabt en velfungerende prototype. Med sit vindende væsen, sin indsigt i kommunikation og et velfungerende netværk vil Jeppe kunne være med til at gøre en forskel i alskens sammenhænge”

-Bo Jørgensen, idémand bag brætspillet Konsensus


Jeppe er hårdtarbejdende, grundig, venlig og sjov at arbejde med på samme tid

-Turid Ania Sørensen, HR Business Partner, EMEA at Pandora


"Alle har brug for en Jeppe"

- Mik Strøjberg, CEO, Good Monday