Fremdrift

image

Jeg har i en årrække haft ansvaret for en del af den australske trommeslager og komponist Virgil Donatis online-tilstedeværelse®. Det udtaler han sig om her.

De seneste par år har det blandt andet inkluderet at jeg har samarbedet med YouTube gennem deres Content Verification Program og at jeg er community manager på hans Facebook-side.

Sidstnævnte har oplevet en flot fremdrift i år og det tilskriver jeg næsten udelukkende det fantastiske indhold vi har produceret. Vi hyrede den amerikanske multikunstner Carl King til  atfilme og producere et par højkvalitets videoer, som vi har delt på Facebook, YouTube og Vimeo. Især de direkte uploads til Facebook (i modsætning til YouTube-indlejring) har givet pote. Således har vi af flere gange nået ud til flere hundredetusinde mennesker, gennem organisk deling/spredning. Og siden er så småt ved at runde 80.000 fans (likes).

image

image

Oveni var det en stor oplevelse at få lov at lave coveret til hans seneste udgivelse sammen med min fætter, arkitekten Lars Steffensen. Det blev et utroligt flot resultat, som jeg er meget stolt af.

image

Det er min forventning at vi i første halvdel af 2014 runder 100.000 fans på Facebook, men det er ikke et mål i sig selv. Målet er at blive ved med at producere mere super godt indhold - så kommer de nye fans af sig selv.