Rdios udfordring

Jeg bed mærke i et tweet fra Ricki Mae Melchior, hvor han kommenterer en del unavailable content ovre på Rdio. Jeg må indrømme at jeg har været ude for det samme. 

Det er sjældent sådan at numre helt forsvinder, ofte er det en udgave af et album der afløses af en anden udgave. Det var for eksempel tilfældet med Michael Jacksons BAD-album, der pludselig var blevet afløst af en særudgave, med endnu flere numre. Det er ikke det store problem hvis man vi høre hele albummet. Så tilføjer man det blot i sin collection, eller afspiller det on the fly.

Men hvis man har snuppet enkelte udvalgte numre fra BAD, som man har tilføjet til en spilleliste og så det album er fjernet, så bliver numrene unavailable (utilgængelige) og dét er rigtig uheldigt, når nu de rent faktisk findes på Rdio! For så amputeres de spillelister man bruger så meget tid på at konstruere.

Og det er pt Rdios største udfordring, synes jeg. Designmæssigt er de stadig lysår foran Spotify - og samspillet mellem iOS og Mac OS-apps er fejlfrit.

De bliver nødt til at løse det, for det er irriterende at skulle hente de samme numre til en spilleliste igen og igen.