Sådan skal det gøres. Om @vizify

For et par år siden dukkede der en række websites op, dedikeret til at samle alle vores social media data ét sted for netop at gøre vores onlineaktiviteter synlige fra ét sted. Sites som about.me og flavors.me, gjorde, med hver deres begrænsede held, forsøget. Nu er der en ny spiller på dét marked, nemlig vizify, som i øjeblikket kræver et par dage på venteliste inden man (i hvert fald jeg) lukkes indenfor. Mit umiddelbare indtryk er at Vizify har ramt den helt rigtige kombination af visuel lækkerhed, nærmest wysiwyg-editor og gennemarbejdet UX-design. Vizify henter (efter at du har givet tilladelse hertil) informationer fra fx LinkedIn, Foursquare, Facebook og Twitter og sætter det tæskelækkert op. Dernæst kan du redigere og ekspandere mængden af informationer så meget du lyster. Det tog mig under et kvarter at sætte min op til nuværende niveau. Se min profil her. Det er en ret simpel funktion at have det hele samlet ét sted, men det er fedt at kunne smide et link til et sted der tegner et langt mere helhedsorienteret billede af hvem jeg er. Vizify kunne godt gå hen at blive den nye store spiller på den front.