Ny twitterclient og en præmie til @kmdk !

I forrige indlæg efterlyste jeg tips til en ny twitterclient efter min elskede Nambu var blevet forladt af sine udviklere og nu sejlede sin egen sø, hvilket resulterede i for mange fejl efterhånden.

Der er kommet en pæn håndfuld anbefalinger, både her på bloggen og på twitter, hvor jeg altid poster links til mine blogindlæg. Selv om jeg bruger Echofon på min telefon var den ikke lige det jeg ledte efter på Mac'en. Det samme gælder Hibari, som dog lokkede lidt, fordi det var en for mig helt ukendt client. Tweetdeck har på designfronten altid aet mig mod hårene og Twitter for Mac havde ikke alle de funktioner jeg ledte efter.

Twitterriffic var nok det tætteste jeg kom på en favorit, indtil Karen i 11. time bød ind med YoruFukurou, der med det samme vagte en vis interesse. Ikke blot er den elegant lavet og for eksempel meget nem at styre to eller flere konti fra, den har også et udpræget Macinterface og ligner til forveksling Nambu, hvorfor jeg var solgt på stedet. Derudover er den gratis, hvor flere af de andre koster en lille sum penge. Ikke noget der i sidste ende ville have skilt mig fra en client hvis den var bedre end de andre. Men YoruFukurou er præcis hvad jeg ledte efter, og er derfor min nye twitterclient. Tak, Karen, der er en udgave af Amon Tobins nye ‘Isam’ på vej til dig, og tak til jer andre for de gode forslag!