Jeppe søger nyt job!

Min arbejdsplads lukker til nytår
Som en del af regeringens decentraliseringsøvelse lukker Center for Designforskning - derfor søger jeg nu nyt arbejde.

For at dette ikke skal være en lang egocentrisk salgstale har jeg bedt 3 af de stærkeste profiler i mit netværk, Didde Elnif, Laura Jul og Philip Petersen, om at beskrive mig og den situation jeg nu står i - og de har været umådeligt flinke at tage sig tid til det. Her dog først nedslag i noget af det jeg har haft fingrene i og har nydt at arbejde med de senere år - elementer jeg ser som en naturlig del af min arbejdsfremtid:

  • Konceptudvikling til både analoge og digitale produkter eller platforme
  • Community Management (moderation af større online messageboards/FB-pages)
  • Sprogbrug på nettet og online kommunikation i det hele taget
  • Social media-tilstedeværelse og -forståelse (især Twitter)
  • Leg, nysgerrighed, udforskning af nye platforme
  • Musikalitet, timing, venlighed

Jeg er på LinkedIn, lige som mit eget website rummer flere informationer, for eksempel på min profilside. Og så vil jeg overlade ordet til Laura, Philip og Didde:

Hvorfor jeg ville ansætte Jeppe
Helt grundlæggende er Jeppe en god fyr. Han er hjælpsom, omsorgsfuld og betænksom. Han er skarp, humoristisk og en god ven. Alt dette gør ham til den slags kollega, man virkelig gerne vil have. Jeppe kan noget særligt med mennesker, ord og formidling, der til sammen gør ham til den oplagte community manager. Han har også evnerne til at kunne blive en dygtig tekstforfatter. I det hele taget er han en oplagt kandidat til job, hvor man skal formidle noget til mennesker, og derigennem få dem til at føle sig set, hørt eller forstået. Derudover er Jeppe totalt på hjemmebane på de sociale platforme og inden for musikken. Så hvis jeg fx var DR, ville jeg give ham et ring med det samme - før nogle andre snupper ham.”

-Laura Jul, partner og creative director, Contentcube

Normalt siges det at en halvgod ide udført af en helhjertet person er bedre end en god ide udført af en halvhjertet person. Jeppe er ikke kun et stort talent når det kommer til kommunikation på nettet - han går ind helhjertet med passion og holdninger, på alle måder en man meget gerne vil have på sit hold. Han udviser indgående kendskab til digitale medier, men er velvidende om at det er det menneskelige der gør forskellen - hvilket også er grunden til at han på kort tid er blevet en man lytter til i kommunikationskredse, hans mening er værdsat.

-Philip Petersen, partner, Prehype

Jeppe er et af de mest hjertelige mennesker, jeg har mødt. Han tror på det bedste i folk og forsøger dedikeret at forbedre samfundet som en aktiv debattør og kreativ digital kampagnemager. Jeg er til stadighed imponeret af hans energi og engagement.

-Didde Elnif, tidligere programchef på New Media Days, mangeårigt bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbund, Scriptum

Tusind tak, Didde, Philip og Laura. Jeg anbefaler dig, læser, at følge dem, hvis du vil lære, udfordres, oplyses og inspireres.

Og så det praktiske: Jeg kan starte fuldtid fra 1. januar og kan kontaktes på jeppe[dot]morgenthaler[at]gmail[dot]com, på telefon 2818 7654 eller hvor du i øvrigt møder mig online.

Jeg glæder mig til at høre fra dig eller en du har videresendt dette til.