Hvem Danser Twist, & Hvem Danser Polka?

Sindssygt dygtige Marie Keis Uhre, der både syngermaler og skriver børnebøger, spurgte for nylig om jeg havde lyst til at lægge et par stemmer på hendes kommende bog/cd-udgivelse ‘Hvem Danser Twist, & Hvem Danser Polka?’ og det ville jeg naturligvis rigtig gerne.
Det blev til 4 i alt, fordelt på en måge, en snudebille, en pingvin og et tusindben. Det var sindssygt sjovt at lave og imellem indspilningerne fik jeg lov at høre de sange der er blevet produceret til cd'en. De er simpelthen så gode; musik der tager børnene seriøst og ikke spiser dem af med hjernedødt overfladebombardement. Det gjorde mig ekstra glad for at medvirke.

Her får du en smagsprøve på lidt af musikken, min stemme som Tusindbenet Torben (+ fortælleren til slut) og nogle af de fine tegninger Marie har lavet til bogen: