Broer

I dag var min sidste reelle arbejdsdag på Center for Designforskning. Det er mærkeligt at Morten Østergaard valgte at lukke centret, når nu praktisk talt alle interessenter syntes det var en sindssygt dårlig idé - men lukket er det. Det virkede meget nedslående at klæde opslagstavlen helt af for personlige noter og rydde mit skrivebord. Jeg har trods alt siddet der i 4 år, med udsigt til operaen og Københavns havn. 
I går - på min næstsidste arbejdsdag - opdagede jeg hvor mange broer jeg passerede på vej på arbejde. Måske er det fordi jeg den sidste måneds tid har spadseret de 5,5 km på arbejde, og ikke cyklet dem, som jeg ellers plejede. Min cykel blev som bekendt stjålet for en god måneds tid siden. Når man går, oplever man byen på en helt anden måde. Og angiveligt er man mere opmærksom på broer. 

I hvert fald tog jeg mig selv i at bemærke at jeg gik over 6 og under 3 broer på vej på arbejde. Det er da meget godt gået på 5,5 km. infrastruktur FTW! …eller noget.
I øvrigt er jeg jo i fuld sving med at finde nyt arbejde. Noget virker rigtig tæt på at lykkes, men intet er sikkert endnu. Kryds lige fingre, ikke? Ellers bli'r jeg sgu’ nødt til at crowdsource min februar.