Påskefiskeri

Lige siden jeg genoptog lystfiskeriet har det været en uspoleret fornøjelse. Også på de dage hvor jeg kommer tomhændet hjem. For der er altid mere ved oplevelsen end fiskene; en mår (eller var det en mink) der hoppede adræt rundt mellem stenene, 5 meter fra Henrik og mig for nylig; venskaberne der bliver styrket af timers gode snakke, den kolde øl i solen når man har fundet et sted med læ at holde 10 minutters pause mens man får varmen - eller et marsvin der kommer op for at få luft tæt på land. Det er sjovest at fiske med andre, men jeg tager alligevel gerne ud alene. 
I forgårs havde jeg planlagt en fisketur med tre af mine venner, Henrik, Thomas og Marie - og jeg besluttede i sidste øjeblik at ringe til min gamle ven Kalle for at høre om ikke han ville med. Det ville han, så vi var 5 der mødtes på Korshage og gik helt ud på nordøstspidsen og fiskede.
Der var muligvis et par snap efter blinkene, men det er svært at bedømme inden der rigtigt er et hug. Og efter en halv times tid fik Kalle bid. Den havde snappet så hårdt efter blinket at det havde sat sig “lige i skallen” på fisken, der heldigvis var over målet så han kunne tage den med hjem og ryge den (med stor succes, melder han).

I morgen går turen for mit vedkommende igen til Sluseholmen, hvor jeg vil forsøge at gøre Allan kunsten efter. Her lidt billeder og video fra påskens udfoldelser. Marsvinet er muligvis ret svært at få øje på, men det var der :)