Om igen, @TDC_support

De sidste 14 dage har [Ukendt/Blokeret nummer] ringet til mig  3-4 gange om dagen og jeg har -naturligvis- undladt at tage telefonen, hvis jeg har set den ringe. Det er blevet alt for tydeligt at der er tale om reklamebullshit når et sådant mønster viser sig. Det irriterer mig dog stadig at de bliver ved og ved, uden at efterlade en besked, og blot ringer igen og igen. Så for 10 minutter siden tog jeg telefonen. Jeps - kl. 20:45 - for mig et telefonhelle af et tidspunkt på aftenen, når vi taler ligegyldigheder. Her er samtalens omtrentlige forløb:

Mig: “Det er Jeppe”
Hende: “Er det [ubestemmeligt]”
Mig: “Nej, det er Jeppe, hvem er det?”
Hende: “Så du hedder ikke Anas”
Mig: “Siger du Anders?” (det er før sket at folk har ringet til mig for at få fat i min fætter Anders)
Hende: “Nej, Anas (staver det) - jeg ringer fra TDC. Er dette ikke Anas’ nummer?”
Mig: “Nej - og jeg har ikke hemmeligt nummer. Det er mig der står på det her nummer på dgs og krak”
Hende: “Så er du muligvis i den situation at nogen har brugt dit nummer for sjov”
Mig: “Ok? -hvad mener du?”
Hende: “Øhm, så du har ikke nummer hos TDC?” (getting-down-to-business)
Mig: “Nej” (har lugtet lunten)
Hende: “Altså, hvis du ikke har TDC som selskab, må jeg så spørge hvilket du har, og om du er tilfreds med det?”
Mig: “Næ, du skulle jo tale med Anas, ikke? God aften”
Hende: “Hæhæ, ok, ja, hej hej”

Hvad fanden har de gang i? Ultra tynd løgnhistorie for overhovedet at få mig i snak, efter at have kimet mig ned i 14 dage. Det er simpelthen røvirriterende. Det vil jeg gerne på det bestemteste have mig frabedt, så hvis I læser med her, TDC, så lad være at ringe igen. Og lad for helvede være med at ringe fra [Ukendt nummer]. Det sætter kun folks pis i kog. I hvert fald mit. Så pretty please, with sugar on top, la’ vær’, ok?
UPDATE
Tidligt i morges skrev en fyr fra TDC-support til mig på Twitter, at jeg skulle sende mit nummer til en e-mail-adresse hos TDC, og så ville han sørge for at mit nummer blev slettet der. Og jeg sendte e-mailen i morgen og fik ret hurtigt svar med besked om at de tog det meget seriøst og ville sørge for at jeg ikke blev generet igen.

For fem minutter siden ringede [Blokeret nummer] så igen. Denne gang en mandestemme der siger han ringer fra Greenpeace - om dette er telefonnummeret til Anas. “Nej”, siger jeg, og så siger han at så må de “nok hellere få slettet det nummer fra deres lister”. Og det første jeg tænkte er “det var for nemt at komme af med ham og dette er i virkeligheden TDC der prøver at få mig til at tro at det var en generel fejl i nogle offentlige lister, og ikke TDC der lavede provokerende nedkimning af mig.” Og jeg må indrømme det er der jeg er landet indtil videre. Jeg tror at TDC har prøvet at blæse røgslør i mit telefonrør. 
UPDATE II

Her er en uddybende e-mail som jeg fik fra TDC her fredag eftermiddag:

Hej Jeppe,

Så vi kommet til bunds i sagen. Du er blevet ringet op af en medarbejder fra TDC’s Telemarketingafdeling, på baggrund af et såkaldt “lead” vi har fået af en tredjepart, der har samlet numre ind gennem en konkurrence på nettet.

Én af konkurrencedeltagerne, der har skrevet sit navn som Anas (vi har også efternavnet), har tastet dit mobilnummer ind som kontaktnummer og accepteret, at TDC må kontakte ham/hende med henblik på markedsføring. Det er derfor, at du er røget ind på vores liste.

Vi har lyttet til samtalen, som du havde med medarbejderen. Efter vores opfattelse blev hun lidt paf over ikke at få fat i Anas, og kom derfor “af sporet” i samtalen.  Vi er overbeviste om, at det har ikke været ond vilje hos medarbejderen, der fik hende til at spørge videre ind til dine kundeforhold, men det er stadig ikke i orden, og det får hun selvfølgelig feedback på. Det skal retfærdigvis også siges, at hun afsluttede samtalen hurtigt bagefter.

Det er meget sjældent, at dette sker, og når vi ikke træffer den person, der har givet samtykke til at blive ringet op, er fremgangsmåden at undskylde og afslutte samtalen. Det er ikke sket i dit tilfælde, og det er vi selvfølgelig rigtigt kede af!

Jeg håber, at jeg har kunnet kaste lys over baggrunden for samtalen, og at du får en rigtigt god weekend :)

Venlig hilsen [TDC-medarbejder]Så nu er min største bekymring ikke længere de i sig selv meget irriterende opkald - men at TDC optager samtaler uden at fortælle det eller spørge først! Det er under al kritik, TDC!