Nyt job og følelsesmæssige bølgeskvulp

Det er en tid med følelsesmæssige bølgeskvulp der kan mærkes her i mit liv. Sidste torsdag fik vi den kedelige besked at min mor er kræftsyg og dagen efter landede jeg mit nye job. 

Det er et par måneder siden jeg skrev et blogindlæg om at jeg søgte job og jeg kan ikke overdrive betydningen af at DiddeLaura og Philip bød ind med anbefalinger. Det er noget folk virkelig har reageret vildt godt på og mange af de efterfølgende jobsamtaler har foregået mere eller mindre på mine præmisser. Tusind tak, gode venner, for jeres hjælp og anbefalinger. I alt har jeg været til 14 samtaler med masser af sindssygt spændende og interessante mennesker på ditto arbejdspladser. Og jeg er glad for at have tilføjet mange af dem til mit netværk.

Her skal Hanne også nævnes, da hun konstant har været på udkig efter spændende jobs til mig. Det samme skal Lisa og Rasmus som har langet middagsinvitationer og skulderklap ud på ugentlig basis, når pengene var mindst i mit stramme budget. Endelig skaffede Johanne og Marie en håndfuld ebogs-speakjob for Gyldendal i forrige uge, så du kan snart høre mig læse Peter Nordahl og Egon Mathiesen op. Jeg siger både ‘neger’ og 'røghullet’.
I det hele taget har mit netværk støttet og anbefalet jobs og været på udkig i en grad der understreger hvor vigtigt det er for mig at have så stærkt et netværk.
Men til sagen - i morgen starter jeg hos LBi Denmark, som community outreach & relations manager. Jeg er meget spændt og glæder mig virkelig meget til at komme i gang.

Lørdag fik jeg nyheden om at en gammel parallelklassekammerat havde taget sit eget liv. Jeg var aldrig tætte venner med ham, men kendte ham godt og vidste godt han var en frustreret sjæl. Hvor er det dog sørgeligt at han ikke fandt andre udveje end den ultimative.
I kølvandet på de alvorlige nyheder i sidste og denne uge gik jeg i går rundt med kæmpe skyldfølelse over at være glad for både nyt job og for at skulle have et par tusind tilbage i skat. Det kunne være dejligt en gang i mellem at kunne skubbe noget helt til side et øjeblik og bare være glad for de ting der er at være glad for. For eksempel at jeg nu får råd til en kniv fra Cut Brooklyn. Ja, det er vanvittigt materialistisk, men helt ærligt noget jeg glæder mig til.

Så følelsesmæssigt bevæger jeg mig hastigt mellem alvorlig bekymring, spændt glæde, tungsind over tabt liv og glæde over livets små skulderklap i disse dage.
I morgen vil jeg dog glæde mig over nyt job, nye kolleger og nye spændende udfordringer. 
God søndag.