Ny arbejdssituation, trendspotting og bladditto

Da der blev lidt tomt i kassen måtte jeg som bekendt gå på halv tid hos memit, og skulle sporenstregs finde et andet deltidsjob. Det er nu landet, så fra 1. november er jeg deltidsansat i reklamebranchen. Et lille bureau har budt mig hjerteligt velkommen og I får mere at vide når deres nye website er online.

Selvfølgelig bliver der en indkøringsfase hvor jeg skal lære at balancere de to jobs mentalt og praktisk, men jeg glæder mig meget til at have to steder at lægge min energi - og få energi fra!

Da jeg havde landet jobbet forleden gik jeg glad og opløftet gennem København og bællede kaffe og kom til at se ned på de utroligt smukke og afvekslende farver i bunkerne af nedfaldne blade, i forskellige parker i byen, Hans Tavsens Park, Assistens Kirkegård, Landbohøjskolens Have og Rektorparken. Se billederne nederst.

Men først endnu et kapitel i den succeshistorie der i øjeblikket er mit arbejde med Virgil Donatis Facebookside. Den seneste video vi lagde op er nået ud til mere end 400.000 Facebookbrugere. Det overgår vores vildeste fantasier. Generelt ser den seneste statusrapport rigtig godt ud, ikke mindst på den baggrund at al trafik er organisk: 

image

Jeg er i dag sprunget ud som gæsteblogger på DenFri. Hvis du vil teste mine evner som trendspotter - og evt. få en introduktion til ASMR, også kaldet brain orgasms, så er det her det foregår.

Nå, men det var de der blade…