In a wooorld

Et af mine store forbilleder er Hal Douglas. Han har godt nok stået i skyggen (ikke mindst i pressen) af alle filmtraileres favoritstemme, Don LaFontaine, men personligt har jeg haft et godt øre til Hal Douglas lige siden jeg blev interesseret i stemmer.
Nu har jeg jo selv lagt stemme til en reklamevideo her og en børnehistorie på Radio Ramasjang der og netop børnehistorien ‘Hvem danser twist & hvem danser polka?’ udkommer meget snart som iPad-app (JAAAA!). Det skal I nok høre meget mere om når vi nærmer os lanceringen. I mellemtiden skal der reklameres for app'en i biograferne (jo, sgu!) og jeg skal også indtale bif-reklamen! Det bliver kæmpe stort og jeg glæder mig rigtig meget. Og indtil jeg får min bif-debut kan vi alle sammen nyde Hal Douglas’ fantastiske arbejde i traileren til Jerry Seinfelds film 'Comedian’: