Hvorfor twitter er fantastisk

For et års tid siden skrev jeg en julehilsen til Twitter og til mine tweeps. Twitter har i 2010 fyldt endnu mere og man kan vel nærmest kalde det en foreløbig kulmination at jeg skal holde nytår med tweeps jeg ikke kendte sidste nytår!
De sidste ti dage har været drøje. Min far blev indlagt med 41 i feber og smerter der var ved at få ham til at gå ud af sit gode skind. Det, samtidig med at jeg knoklede med en eksamensopgave der bare ikke ville skrives. Og samtidig med at jeg og en kollega på ITU knoklede for noget jeg vil undlade at gå i detaljer med. 

For to dage siden troede jeg at heldet var vendt; min far var hjemme igen (dog uden diagnose) og opgaven blev da afleveret. Men tirsdag blev mit kreditkort så snuppet af en automat med beskeden “af sikkerhedsmæssige årsager har vi inddraget dit kort”. For fucks sake. Hverken den meget flinke dame jeg fik i røret i første omgang, eller min egen bankrådgiver i anden omgang ku’ forklare hvorfor mit kort var inddraget.
Men så i går fik jeg at vide at mit konto havde været i overtræk. Overtræk? -tænkte jeg og ku’ ikke komme på at jeg skulle have overtrukket noget som helst. Faktisk har jeg slet ikke mulighed for at overtrække min konto - efter eget valg. Derfor måtte jeg gå på netbank og se hvad det kunne være. På grund af bankgebyrer var min konto overtrukket kr. 16,45 i 24 timer. Jeps. Seksten kroner og femogfyrre øre. I éen dag, lige inden lønningsdag. 

De fleste af dem jeg snakkede med i min bank beklagede, og kunne nærmest ikke undskylde nok men det efterlod mig stadig uden et kort og uden penge. Og penge skulle jeg bruge til at betale print af min opgave - som skulle afleveres i onsdags. Derfor var gode råd dyre, og jeg kom til at twitte ud at jeg var på røven. Det resulterede i ikke mindre end 6 henvendelser fra folk der var parat til at låne mig penge på stedet. Tre af dem endda fra Vesterbro!! Og den ene bor lige rundt om hjørnet. Og er en meget sød 30-års fødselar (i morgen). Og hun lånte mig lige til det vigtigste, nemlig aftensmad, opgaveprint og morgenmad torsdag. Og det var fandeme sødt af hende. Tak, Elnif.
Og så er vi jo tilbage ved Twitter. I morgen er der twulefrokost og jeg glæder mig skide meget. Jeg har endda lavet en lille quiz til de andre. Det skal nok blive godt. 2010 har været bedre end 2009 og 2011 ser allerede ud til at blive bedre endnu.

Glædelig jul og godt nytår til dig.
Bedste hilsner,
Jeppe