Glæden ved en god quiz

Så var det i denne uge jeg endelig kunne sige ja tak til brødrene Lönborgs invitation om at quizze med til Den Hvide Lektie, som afholdes på Grock. Der var en super god stemning. Langt bedre end jeg har oplevet til andre københavnske caféquizzer. Værten er Carsten Eskelund med MC som sidekick og traditionsremseramt indslag (på den ok måde). Og jeg vidste jeg var på hold med rendyrkede regulars da det blev annonceret af Carsten at “brødrene Lönborg er tilbage!”.

Jeg var på hold med AnnetteAdamAndreas og Jonas. Et godt hold. Altså ikke et af de aller bedste på pointtavlen, men sådan et der lå pænt over midten og sådan et der giver en lyst til at være med igen. Ikke mindst fordi jeg ikke faldt helt igennem på mine svar. Og så fik jeg hilst på Lone som jeg ellers kun kendte online, men gennem 7-8 år, så det var skægt at se hende face to face. De fleste spørgsmål var i sværhedensgraden lige der hvor man trykker tindingerne tynde fordi “jeg VED det jo godt, gi’ mig lige 2 minutter”. Jeg tror der var et enkelt spørgsmål eller to som ingen hold kunne svare på. Sådan kan jeg godt li’ det.

Drenge (m/k), jeg er klar en anden gang.