Genhør med fortiden

En sød gymnasieveninde sendte mig i dag en e-mail, vedhæftet en demo jeg medvirkede på for -gisp- snart 17 år siden. (jeg har spillet trommer det meste af mit liv - det er der ikke så mange onlinevenner der ved)

Anledningen var at vores band ‘Your Toes’ (før det hed vi både Steppin’ Out og 'Which Witch Watched The Wrist Watch’, men 'Steppin Out’ var der allerede nogen der hed og WWWTWW kunne ingen -andre end os- udtale) sammen med 3 andre bands havde vundet en livemusik-konkurrence der kørte på Sjælland i 1995. Sommerrock '95 hed den. Ikke så meget pis der. 

Vi spillede typisk en skøn blanding af gammel funk (Tower Of Power, Larry Graham mm) ny funk (FFF, Jamiroquai, Super Groove mm), god rock (Cream, Black Crowes, Prince mm) og blues (Hendrix) og var således et rent coverband. Måske siger det noget om konkurrencen, for der var skam originalbands med. Jeg tror egentlig bare vi spillede helt hæderligt til tider - og ku’ finde ud af at spille andre steder end i øvelokalet. 
Så vi vandt altså, sammen med 3 andre bands, og fik muligheden for at indspille en demo i Den Rytmiske Højskoles den gang ret nye A-studie, hvilket virkelig lugtede af at vi skulle være rockstjerner. Pulten var 3 meter lang og vi glædede os som sindssyge til at få en smagsprøve på det søde professionelle musikerliv, omend blot for en dag. Men vi ku’ simpelthen ikke have siddende på os at de 3 andre bands sku’ indspille originalt materiale og vi sku’ finde et covernummer at indspille. Så vi skrev et nummer, på en eller anden måde. Og opkaldte det efter 4., 5. og 6. ord i 2. vers af sangen (den gang som nu var lidt mystik omkring den kreative kunstneriske proces et absolut plus).

Og her er det. Og man behøver ikke synes det er godt. Men vi var glade'ish. Ikke mindst jeg, som ved en fejl kom til at stå krediteret alene for musikken. Jeg havde kun co-skrevet intro/interlude (i 7/8) efter oplæg fra vores guitarist - og outroen, som var så Paul Shaffer'sk som vi overhovedet ku’ komme af sted med. Anywho, undertegnede anno 1995…

03 At a Time.m4a Listen on Posterous

Skrmbillede_2012-02-08_kl