Er der nogen der har prøvet at få one.com og virb.com til at spille sammen? Hjælp

Mit problem:

Jeg kan ikke få mit domæne hos one.com til at spille sammen med mit site på virb.com.
Jeg kunne få det til at spille så langt at mit domæne lavede et alias til mit virb.com-site, og det så super ud, men det viste sig at være en iframe, som ikke 100% understøttede blogdelen af virb.com, i den forstand at de permanente links til hvert blogindlæg stadig blev døbt xxxxx.virb.com, en bug som både virb og one mente man ku’ komme uden om ved
at køre et CNAME, men som indtil videre kun har resulteret i at mit domæne ikke gør noget som helst (indstillingerne er rettet for 12 timer siden i skrivende stund).

Er der nogen der har erfaringer med netop dén kombi: Site bygget i virb.com / domæne hos one.com?
PS: Det er ikke dette site