Dejlig afslutning på ferien

Posted from: Copenhagen, Denmark
I torsdags strøg jeg fra skønne Rørvig til København for at høre Lilyphone på Drop Inn.
Som sædvanligt en hele vejen igennem fed oplevelse. De har spillet mange gange i USA, men skal på deres første USA-turne til efteråret.
Fredag var jeg inde og se Stevie Wonder. Det var første gang jeg så ham, og første gang jeg var til koncert i Parken.

Det er -hvis jeg får muligheden igen- ikke sidste gang jeg har hørt Stevie live. Han er jo… fuldstændig så ubeskriveligt god som jeg havde drømt om.
Parken er til gengæld også præcis så frygtelig som jeg.. nårh ja.. havde frygtet. Lyden var sandelig ikke god, men Stevie var fabelagtig. Jeg blev rørt over hans musikalitet.
Det kan godt være sidste gang jeg har været til koncert i Parken.

I lørdags mødtes jeg med en lille flok af de dejlige københavnske twittere hos Laura. Vi nåede blandt andet at blive vidner til en mordorisk (pun intented) udsigt, inden festen fortsatte på Harbo Bar,
der simpelthen bare er et rigtig godt sted at hænge ud.
Søndag mødtes jeg med ThomasHenrik og Ditte, hos Ditte og Henrik. De havde lavet helt forrygende gode burgere, med hjemmebagte burgerboller und alles. Jeg var meget imponeret, da de smagte himmelsk. Himmelsk.