Godt Nytår

Kære ven,

2018 var et godt, travlt og spændende år, hvor jeg dog ikke fik hverken fisket eller spillet trommer så meget som jeg gerne ville, men ellers nåede at have mange dejlige oplevelser. Året forinden var min far som bekendt, død og det trak lange, tunge skygger ind i 2018, men med den lange varme sommer kom også de der magiske aftener med venner, hvidvin og vigtige samtaler om livet.

Der kom også en masse kærlighed som jeg måske vil skrive mere om på et senere tidspunkt.

2018 blev året der cementerede podcasts som mit mest benyttede medie, både for nyheder, underholdning og historiefortællinger af både fiktiv og faktuel karakter. Men også året hvor YouTube skød op i min bevidsthed som et medie med så meget godt indhold der blot sad og ventede på mig. Det er der jeg ser NBA-sammendrag, Rocket League-gameplay og der jeg får stillet en af mine mere pudsige lyster, nemlig restoration videos.

Jeg er stor fan af repair cafés og tanken om at reparere i stedet for at købe nyt. Og ridende på den trend er en lang række fantastisk dygtige makers, fra hele verden, som finder gamle ting og sager som de sætter i stand. Med mit ønske for dig om et godt nytår, får du her 3 gode eksempler på restoration videos der har inspireret og fornøjet mig i det forgangne år. Godt Nytår!