Jeppe 4.1

Hey, det er min fødselsdag!

Hvad gi'r man sig selv i 41-års fødselsdagsgave?

Jeg har givet mig selv dette nye website. Jeg har lavet det over de sidste 14 dage. Og jeg havde egentlig overhovedet ikke brug  for det. Men af og til er det dejligt med lidt uprovokeret forandring.  

Det er bygget i Squarespace, som blandt andet tillod mig, uden det mindste besvær, at importere hele min blog-historik fra Tumblr.

Det var vigtigt for mig at få historikken med, fordi jeg de sidste år har skrevet om blandt andet sygdom og dødsfald - og fordi de elementer har været en uomtvistelig del af den jeg er og har været i de sidste  par år.

På min 40-års fødselsdag holdt jeg en kæmpe fest med live-band og bobler og over 100 mennesker på Vega. Det var et bevis for mig selv, på at der er meget jeg gør rigtigt når det kommer til venskaber.

I aften sætter jeg mig ned på Vinhanen og lader hvem der har tid og lyst stikke hovedet forbi.

Det er sjovt, jeg fornemmer i højere grad et forsøg på at lave en status over mit liv i forbindelse med denne fødselsdag, end sidste år da jeg fyldte 40. Måske er det fordi min far i mellemtiden er død og det nok slet ikke er så underligt at gå med den slags behov, i kølvandet på noget så omvæltende.

Arbejdsmæssigt har jeg været rundt omkring de sidste par år, men det har hele tiden drejet sig om digital kommunikation i en eller anden form. Det føler jeg mig godt tilpas i. Ikke en tilbagelænet tilfredshed men en fortsat nysgerrighed mod forandringer, nye kulturer online, det digitale samfund og vores venskaber og fællesskaber. Flere af mine online-fællesskaber har 15 på bagen og  har for længst blandet sig med min fysiske verden og det gi'r ikke længere mening at opstille de to ting som modsætninger.

Jeg er lykkelig for de mange fantastiske venskaber jeg dyrker. Jeg elsker at dele musik med dem der har lyst til at lytte, og jeg nyder at prioritere tid til at fiske, øve trommer, spise god mad og lytte til en million forskellige podcasts. Jeg bor i Københavns dejligste kvarter og har de bedste naboer man kan tænke sig.

Det' den dejligst morgen i hundrede år, og jeg lever.